Trofee si Premii

Despre noi| Produse| Noutati| Servicii| Export| Contact

Trofee si premii reprezinta esenta brand-ului companiei LEONTE & CO

Trofee si premii nu prezinta doar o gama de produse dedicate unor evenimente, ci
obiecte personalizate, incarcate de semnificatie si valoare sentimentala.
Suntem, probabil, cel mai mare distribuitor de trofee, cupe, medalii si premii din Romania. Spunem probabil deoarece este des intalnita situatia ca un client sa fi achizitionat un produs de-al nostru prin intermediul colaboritorilor nostri, care sunt parte integranta a brand-ului "Trofee si premii".
Activitatea companiei Leonte & Co a inceput in anul 1992. Atunci acesta cuprindea exportul de panglici pentru medalii, apoi snururi pentru medalii, ecusoane, cocarde si mai apoi panglicile imprimate, cutiile din plus si fanioanele. Companiile catre care livram aceste produse erau din SUA si din vestul Europei.
De la inceput am avut in vedere colaborarea cu cei mai mari distribuitori de trofee si premii, fie ca a fost vorba de produse asamblate sau componente. Din 1994, datorita increderii si seriozitatii demonstrate clientilor nostri, acestia ne-au indrumat pentru a prelua activitatea de distributie de trofee si premii in Romania.
Coordonatele activitatii de distributie au fost de la inceput: calitatea ridicata a produselor, prezentarea si distribuirea noutatilor de pe piata mondiala, preturi rezonabile, dar si ambitia de a onora cererile tuturor clientilor chiar si cu sacrificii de pret. Identificarea clientilor noi, multumirea clientilor vechi, sondarea pietei prin produse si idei, stabilirea caracteristicilor generale si a tendintelor de moment ale pietei trofeelor si premiilor, reprezinta activitati permanente care conduc la succesul nostru.
Din anul 2000 am decis ca pe langa produse sa promovam si servicii. Am inceput cu serviciile de personalizare, respectiv gravura mecanica computerizata, continuata apoi de personalizare prin sablare si termotransfer, am demarat serviciile de asistenta si consultanta la alegerea produselor si am continuat cu serviciile de conceptie si realizare de trofee unicat sau serie limitata.
Volumul mare de produse din domeniul trofee si premii ne-a determinat sa ne extindem activitatea atragand colaboratori puternici, mai ales interni. Astfel am reusit sa acoperim grupe noi de produse si servicii, pe care intre timp, le-am adaugat si la export. In prezent, imbinam perfect distributia de trofee si premii in Romania cu serviciile aferente si exportul productiei interne. Speram ca in curand sa trecem la distributia in Europa de trofee si premii personalizate de noi.
Aceasta este istoria brand-ului LEONTE & CO - Trofee si premii.

romana Copyright 2006 limitat de Leonte & Co.
Toate drepturile sunt rezervate. Reproducerea partiala sau in totalitate este interzisa.
Site realizat de MakeDesign Company.
english