f Trofee si Premii - Brand-ul Leonte & Co., furnizor de cupe, trofee, medalii, prermii si servicii de personalizare
Trofee si Premii

Compania| Produse| Noutati| Servicii| Export| Contact

Despre noi

Leonte & Co. Import-Export SRL ofera colaborare pentru o arie de produse foarte larga in domeniul trofeelor, obiectelor pentru premieri, articolelor promotionale. Servicii rpide legate de personalizari, precum si o activitate de import, bine structurate si organizate, fac din compania noastra un lider pe acest domeniu de activitate.

ZECE MOTIVE PENTRU CARE VETI ALEGE SA LUCRATI CU NOI

 1. Putem prelua cu aceeasi atentie de la comenzi care sa cuprinda un singur obiect la proiecte intregi ale unor campanii, legate de anumite evenimente, cu toate problemele legate de acestea.
 2. Odata contactul stabilit, rezultatele vor fi imediate si pe masura astepatrilor
 3. Serviciile legate de personalizari sunt rapide, eficiente si cu costuri rezonabile.
 4. Datorita contactelor de lunga durata pe care le detinem, ne bazam pe lucruri pozitive, stabile, reale, in pas cu tendintele internationale in indeplinirea scopurilor dumneavoastra.
 5. Eliminam sindromul angajarii si concedierii de colaboratori sau furnizori pe acest domeniu de activitate. Odata colaborarea stabilita nu veti avea motive sa o anulati.
 6. Avem o experienta de 15 ani in domeniul trofeelor si premiilor, cu extindere pe aceasta piata in crestere de la an la an, atat in domeniul importurilor cat si al exporturilor.
 7. Va putem economisi timp si de ce nu, implicit bani, adresandu-va direct catre noi cu pachete intregi (proiecte), fara sa mai apelati concomitent la mai multe companii pentru diferite produse si servicii din domeniul trofee si premii.
 8. Si cel mai important - cu ajutorul unui personal educat si foarte specializat noi suntem concentrati pe o activitate impecabila, care sa asigure succesul celor care apeleaza la serviciile noastre.
 9. Orice clent mic sau mare este la fel de important pentru compania noastra.
10. Nu acceptam obiective ratate.

romana Copyright 2006 limitat de Leonte & Co.
Toate drepturile sunt rezervate. Reproducerea partiala sau in totalitate este interzisa.
Site realizat de MakeDesign Company.
english